Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σήμερα 8 με 11 το βράδυ , θα μιλήσει στην πλατεία ο αναπληρωτής καθηγητής θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστημίου Κρήτης, Νότης Μαριάς , με θέμα "Η Δανειακή Σύμβαση"

5 σχόλια:

  1. 8 με οσο πάει δεν είπαμε χθές ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν ημουν χτες κατω και δεν με ενημερωσαν
    για την αλλαγη της ωρας.. το αλλαζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά το νέο ανασχηματισμό,ο Κ.Βενιζέλος ζήτησε πρακτικές προτάσεις απο τις πλατείες!!Αφου λοιπόν δεν τις έχουν ακούσει τόσες μέρες προτείνω άμεση συνενόηση με τις άλλες πλατείες να του τα κοινοποιήσουμε σε αυτόν κ στα κανάλια(π.χ. αναθεώτηση του συντάγματος-διαγραφή του επαχθους χρέους κ.λ.π.) για να καλύψουμε πλέον και το τελευταίο τυχόν δήθεν άλοθι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. aparadekto ayto pou egine..elpizw na mh xanaxa8ei kamia syneleysh exaitias kamias syzhthshs -paremvashs ...giati kapoioi paizoun poly ypoula..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομιζω οτι γινεσαι υπερβολικος,ο κοσμος της πλατειας προτιμησε να μην γινει συνελευση και να ενημερωθει παω σε θεματα που φανηκε οτι ενδιεφεραν τον κοσμο της πλατειας.Και στην τελικη αν ο κοσμος προτιμουσε να γινει συνελευση ειτε θα αποχωρουσε απο την ομιλια ειτε θα εκανε φανερη την προτιμηση του να γινει συνελευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.