Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΗΜΕΡΑ ΛΑΪΚΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ


Προτεινομε  να οργανώσουμε το συντομότερο δυνατό, ιδανικά την ερχόμενη εβδομάδα μια ημέρα λαϊκής διαβούλευσης και ενημέρωσης σχετικά με το Σύνταγμα και την Κρίση Χρέους». Θα καλεστούν 5 περίπου ομιλητές, που έχουν σχετικό έργο και μελέτες.
 Αν η ημέρα λαϊκής διαβούλευσης και ενημέρωσης σχετικά με το Σύνταγμα και την Κρίση Χρέους  είναι επιτυχημένη και υπάρχουν προτάσεις για νέους ομιλητές μπορεί να επαναληφθεί.

 Για την προετοιμασία της ημέρας αυτής δημιουργείται ανοιχτή ομάδα οργάνωσής της. Σε αυτήν θα συμμετέχουν όσοι θέλουν και μπορούν να προσφέρουν με την εμπειρία ή τις ιδέες-προτάσεις τους.
 Θα συμμετέχει βεβαίως ισότιμα οποιοσδήποτε θέλει και έχει να προσφέρει ιδέες και προτάσεις για τον τρόπο οργάνωσης και τους καλεσμένους ομιλητές.
Ο ανοιχτός χαρακτήρας της ομάδας διασφαλίζει ότι όλες οι υπάρχουσες προτάσεις και απόψεις θα τεθούν, θα συζητηθούν και θα συμβάλλουν ή θα καθορίσουν τις λεπτομέρειες της ημέρας Συντάγματος και Κρίσης Χρέους.

από την ομαδα πρωτοβουλιας
9. Ιουνη  2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.