Σάββατο 28 Μαΐου 2011

ΠΑΛΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ 1

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ Κ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ..ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΥΕΛΠΙΣΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ!!!



Ανώνυμος είπε...







ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΜΠΡΕΛΛΕΣ!!!!!



Ανώνυμος είπε...







Σήμερα στη δουλειά άκουσα για δεύτερο περιστατικό αυτοκτονίας λόγω χρεών μέσα σε λίγες ημέρες.Δε πάει άλλο....Θέλω και εγώ να κατέβω στη πλατεία και να φωνάξω ¨εώς εδώ!"



Ανώνυμος είπε...







ΜΕ ΠΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ?? ΟΤΑΝ ΘΑ ΖΟΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΗ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ.... ΑΝΩΡΓΑΝΟΤΟΙ ΠΟΤΕ ...



Ανώνυμος είπε...







Απλά η παρουσία μας στην Πλατεία Ελευθερίας σήμερα και κάθε απόγευμα είναι αρκετή για να περάσουμε τα μηνύματα μας...



Ανώνυμος είπε...







Μπραβο σε ολους σας ρε παιδια και σε ολους που περνουμε μερος σε αυτες τισ κινητοποιησεις !!!!



Ανώνυμος είπε...







Ξεκινήσαμε..το πρώτο τεράστιο βήμα...Ας κάνουμε όλους εκείνους που υποτιμούν το γεγονός να τρίβουν τα μάτια τους!



Ανώνυμος είπε...







καλησπερα παιδια, ολα καλα χτες αν εξαιρεσει κανεις μια αλφα αμηχανια και την ελλειψη συνθηματων (πραγμα εν μερει λογικο κι αναμενομενο). Καλο θα ηταν σημερα περα απο οποιο event διεψαχθει να γινει και μια μεγαλη συνελευση οπως αποφασιστηκε χτες αργα το βραδυ. Καλη συνεχεια σε ολους



Ανώνυμος είπε...







Και επειδή κάποιοι δεν την βρίσκουν με τις μαζικές διεκδικίσεις (χωρίς κομματική υποκίνηση) και προβάλλουν την ψευτοδιλληματική πρόφαση πως δεν υπάρχουν προτάσεις λέω τις προφανείς - αφελείς "πολιτικές" ιδέες μου:
1. Δεύσμεση των περιουσιών αυτών που έκλεψαν αλλά οι "νόμοι" τους έδωσαν την ευκαιρία να την σκαπουλάρουν. Ας παραβιάσουν τους νόμουςτους ΜΙΑ ΦΟΡΑ προς όφελος των πολιτών!
2. Αν οι περιουσίες των παραπάνω είναι στο εξωτερικό ΤΟΤΕ απαιτούμε οι αντίστοιχες χώρες να της δημεύσουν για λογαριασμό μας. Αν δεν το κάνουν σημαίνει πως δεν ενδιαφέρονται να πάρουν πίσω τα "χρωστούμενα".. Το ίδιο ισχύει και με τους τραπεζικούς λογαριασμούς.. Θες τα λεφτά σου πίσω? Τότε βοήθα με να τα βρω!
3. Λογιστικός έλεγχος του χρέους (να μάθουμε τουλάχιστον ακριβώς που τα χρωστάμε!)
4. Πίεση στους τοπικούς άρχοντες για παραίτηση και εναντίωση στις πρακτικές της παρούσας κυβέρνησης. ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ με αυτές τότε να βγουν δημοσίως και να το παραδεχτούν!
5. Άρρνηση του Χρέους που να ξεκινάει από τοπικό επίπεδο (προφανώς δεν μπορεί να το κάνει ο Κουράκης αυτό..)
6. Διεκδικούμε τα προφανη: ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ-ΙΣΟΝΟΜΙΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ!

Η συλλογική αυτή κίνηση δεν έχει κομματική χρειά(και πολύ καλά κάνει γιατί για να διαλέξουμε πολιτικό σύστημα διακυβέρνησης πρέπει πρώτα να υπάρχει μια "υπό ανάπτυξη" κοινωνία) αλλά ΠΡΕΠΕΙ να έχει πολιτική!



Ανώνυμος είπε...







http://www.youtube.com/watch?v=gwLdMoZLuQc 

Με επιμονή στο αρχαιοελληνικό ΜΟΝΑΔΙΚΟ κριτήριο συμμετοχής στους Ολυμπιακούς, το συμφιλιωτικό ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ (που πρότεινε ο Ρήγας -άρθρο 37 στο Σύνταγμα- EΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ στις 3 πρώτες εκλογές και ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ στα 3 πρώτα ελληνικά Συντάγματα, την Ελβετία και από ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ), μπορούμε να βελτιώσουμε την κοινωνία, με κυβερνήσεις αλληλεγγύης, χωρίς λαμόγια, μίζες και διχόνοια. 
Μπορεί να αρχίσει πριν νομοθετηθεί, από πρωτοβουλίες ανά δήμο, βάζοντας ανεπίσημη κάλπη πριν τις εκλογές για να ψηφίζουν όσοι θέλουν, όσους από τους υποψήφιους θέλουν να αποτελούν το ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ώσπου να καταλάβουν όλοι πόσο καλύτερα είναι! Το εφάρμοσαν σε 28 δήμους το 2006!*   

http://enieopsifodeltio.wordpress.com/   

http://energoipolitesnaxou.blogspot.com/2010/05/blog-post_13.html
 
http://parospress.blogspot.com/2010/05/blog-post_9084.html 
http://antipariafwni.blogspot.com/2009/01/niki.html 
http://www.eleftheria.gr/viewarticle.asp?aid=6954&pid=5&CategoryID=5&txt=%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF%82 
http://fonirodopis.gr/press/?p=12718 
http://apps.facebook.com/causes/61685 
http://www.kpad.gr/text/thesis/enieo1.htmhttp://edrana.blogspot.com/2007/06/blog-post_05.html 
http://troktiko.blogspot.com/2009/05/blog-post_5788.html



Ανώνυμος είπε...







Μπράβο σας για την πρωτοβουλία!!!
ΕΠιτέλους ξτπνήσαμε απο το βαθύ λύθαργό μας και διεκδικούμε το αυτονόητο, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΣΙΓΟΥΡΙΑ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ,ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ!!!
ΟΙ 300 ανίκανοι να πάνε στο σπίτι τους σήμερα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.